Grynasis prieskonis "Indiški kmynai (Kuminas)"

  • Kraunamos nuotraukos
    Svoris Kaina Kiekis Pirkti
    50 g
    075
    Į krepšelį 
    100 g
    150
    Į krepšelį 

    Grynasis prieskonis "Indiški kmynai (Kuminas)" 

     

    Paskrudintų indiškų kmynų, arba kumino, kvapas, susiliejęs su kalendros aromatu, yra, ko gera, ryškiausias įspūdis, kurį palieka Indijos virtuvė. Indiškų kmynų sėklos yra pagrindinis prieskonis gaminant daržovių garnyrus, ryžių patiekalus, užkandžius, jogurtu gardintas salotas, natūralaus jogurto gėrimus, padažus, ankštinių sriubas ir troškinius, tirštas sriubas.
    Jos dedamos į įvairiausius prieskonių mišinius (garam masala, curry) bei kuskusą, tradicinius ir saldaus pieno (panyras) sūrius.