Grynasis prieskonis "Lauro lapai malti"

  • Kraunamos nuotraukos
    Svoris Kaina Kiekis Pirkti
    50 g
    080
    Į krepšelį 
    100 g
    159
    Į krepšelį 

    Grynasis prieskonis "Lauro lapai malti" 

     

    Kaip prieskoniai naudojami švieži ir džiovinti laurų lapai, vaisiai, laurų lapų milteliai. Laurų lapai ypač dera rūgščiuose padažuose ir užpiluose, taip pat dedami į sriubas. Puikiai dera su burokėliais, pupelėmis, kopūstais. Laurų lapų, priklausomai nuo patiekalo kiekio, dedama 1-2 ar 3-4 lapeliai. Įdėjus laurų lapus į patiekalą, puodą būtina uždengti, kad neišgaruotų laurų lapų eterinis aliejus, o iš paruošto patiekalo laurų lapai išimami.