Rozmarinas

  • Kraunamos nuotraukos
    Svoris Kaina Kiekis Pirkti
    50 g
    075
    Į krepšelį 
    100 g
    150
    Į krepšelį 

    Grynasis prieskonis "Rozmarinas" 

     

    Švieži ar džiovinti rozmarino lapeliai – svarbi viduržemio jūros regiono virtuvės dalis, naudojama daugybėje receptų. Rozmarinas gali būti naudojamas salotoms, sriuboms, troškintoms daržovėms ir mėsos patiekalams gardinti. Rozmarinas itin puikiai tinka su pomidorais, baklažanais, bulvėmis, cukinijomis. Nuplaukite šviežius lapelius po tekančiu šaltu vandeniu. Siekiant išsaugoti rozmarino kvapą ir skonį, žolelė paprastai dedama į patiekalą paskutiniais momentais, kadangi ilgesnis gaminimas sukeltų eterinių aliejų rozmarine išsiskyrimą ir išgaravimą.